Om os & Kontakt

Hvis du vil lære mere om Frisør i Århus, så læs endeligt herunder. Vores hovedfokus er dog på disse 3 lister af frisører i Århus!

Her finder du byens mest eksklusive frisørsaloner. Denne liste er til dig som ikke går på kompromis, dig som kan være kræsen og dig som søger udsøgt kvalitet!

Denne liste tilbyder dig et overblik over frisører med veluddannet personale, masser af erfaring, et kreativt øje – alt sammen til fornuftige priser

Skal du klippes kort, billigt, hurtigt, mandligt, eller måske bare have den nyeste og skarpeste fade, så er du kommet til det rette sted her! 

Vores historie

Århus har rigtig mange gode frisør saloner, og her ved Frisør i Århus sætter vi stort fokus på de som gør et ekstraordinært håndarbejde.

En flot frisure er en kunst, og kunst kommer ikke let. Vi bestræber os derfor efter, at tilbyde jer et overblik over de frisører i århus, som vil gøre jer til et levende kunstværk.

Vi har lavet denne hjemmeside for at gøre det lettere for dig, at finde den næste frisør der passer til lige netop dit behov.

Vi skabte hjemmesiden i frustrationen over, at nogle af Århus’ bedste frisører var gemt væk fra overfladen. Derfor skaber vi her 3 lettilgængelige lister, sådan at du kan finde dit “Match”!

Kontakt os:

Er du en frisør i Århus? Så kontakt os! 

Vores fornemmeste opgave er at give hjemmesidens brugere et overblik over de frisørsaloner som århus by har at tilbyde. Uanset frisørkategorien eller type, er vi mere end interesseret i, at eksponere endnu en frisør fra hjertet af smukke Århus, til vores publikum!

Ønsker du at komme i kontakt med os, bedes du sende en email til Kontakt@frisoeriaarhus.dk. Vi glæder os til at høre fra dig! 

Kontakt@frisoeriaarhus.dk